Take Away & Delivery

Thuis genieten van onze kipsaté, kipsalon of andere Vet Gezonde maaltijd?
Bestel telefonisch of via onze bestelsite en wij bereiden jouw gezonde maaltijd terwijl je onderweg bent.
Simpel en minimale wachttijd.
Natuurlijk kun je ook aan onze counter bestellen en in onze zithoek comfortabel op je maaltijd wachten terwijl wij deze vers voor jou bereiden. 

 

Vanaf je comfortabele bank je eten regelen?
Wij bezorgen aan huis, zo hoef jij de deur niet uit. Wel zo makkelijk!
Bestel online via onze bestelsite om je bestelling door te geven.

Heb je speciale dieetwensen of een allergie?
Laat het ons weten, we denken graag mee.

Wegwerpplastic (Single Use Plastics - SUP) per 1 juli 2023

 

Vet Gezond staat ook voor een gezonde planeet. Per 1 juli 2023 stimuleert de overheid het verminderen van het gebruik van plastic materialen in wegwerpverpakkingen door een duurzaam alternatief verplicht te stellen voor het verpakkingsmateriaal waar plastic in zit. Wil je toch plastic wegwerpverpakking gebruiken omdat het even beter uitkomt? Dan heeft de overheid voorgeschreven dat er een toeslag moet worden betaald. De overheid heeft hier richtprijzen voor geformuleerd. Zie voor meer informatie: https://minderwegwerpplastic.nl/ 

 

Hoe gaat Vet Gezond hiermee om?

Vet Gezond heeft ervoor gekozen om haar klanten zelf de mogelijkheid te geven om te kiezen hoe de bestelling zal worden uitgegeven. 

 

Via duurzame alternatieven:

 

1. SUP-proof verpakkingen: we leveren zoveel mogelijk uit via verpakkingen waar geen plastic in verwerkt is (karton, bamboe etc.). Dat is helaas nog niet voor elk product mogelijk.

 

2. Bring your own! Dit is vooral een optie bij afhaal. Breng je eigen bord, bakje, beker of verpakking mee waar we je bestelling in mee geven. Bijv. koffie in je eigen to-go-beker, of pizza in je eigen herbruikbare doos. Geef bij je bestelling aan dat je je eigen verpakking meeneemt. Let op: onhygiënische materialen mogen worden geweigerd.

 

3. We zijn nog met aanbieders in gesprek om een statiegeldsysteem of herbruikbaar verpakkingssysteem in gebruik te nemen.

 

Via de oude manier:

Werken bovenstaande opties even niet voor je, dan kun je nog steeds je bestelling meekrijgen met plastic verwerkt in de verpakking. Helaas zijn we dan verplicht om een plastictaks te rekenen. Deze zijn als volgt:

 

€ 0,25 incl. BTW voor een beker;

€ 0,50 incl. BTW voor een persoonsmaaltijd (die kan bestaan uit meerdere bakjes, de toeslag wordt dan maar 1x berekend voor de hele maaltijd);

€ 0,05 incl. BTW voor bakjes met een eenpersoonsportie groente, fruit, yoghurt, beleg of saus.

 

Het is even een "gedoe-tje", maar samen voor een beter milieu!